1-2 Líders fins per fi d’any… Bon Nadal i bon Mundial

1. Rapnhinha es guardava el millor gol pel millor moment. I fer-lo de cap, de vaselina i de fora l’àrea… Ens costarà dormir.
  2. Avui el Barça ha jugat millor amb 10 que amb 11, però m’estimo més jugar amb 11.
  3. L’expulsió de Lewandowski és tan justa com absurda. No fa per ell. Ens podria haver perjudicat molt.
  4. L’expulsió de Piqué al descans, són ganes de protagonisme. De Piqué però, sobretot, de Gil Manzano. Però a la segona part ja ha xiulat diferent.
  5. Si guanyar a València al minut 93 vam dir que donava mitja lliga, la remuntada d’avui deu ser l’altra mitja.
  6. La Liga li ha donat el MVP del partit a David Garcia… Potser és que no han vist la segona part genial de Pedri.
  7. Ansu, en la jugada final, li ha demostrat a Luis Enrique que sí que està llest per anar a Qatar.
  8. Frenkie de Jong, pràcticament 13 quilòmetres correguts. De llarg, el més incansable de l’equip. I, al damunt, l’assitència impossible de l’1-2.
  9. I avui, debut de Chadi Riad. Un altre del planter.