2-0 Encara més Piquenbauer que Piqgrinsky

1. Doncs ja està. Quinze anys de Piqué han passat volant. A la Lliga encara és Piquebauer. Com ha demostrat avui, futbolísticament la marxa és molt precipitada. Encara no era Piqgrinsky per retirar-se.
  2. Ha estat impecable en el partit, molt bé en les paraules de comiat i el Club ha fet més aviat poc. Ni mosaïc, ni lona al lateral i un video de mínims. Kosmos ho hauria muntat millor, i amb més ànima.
  3. El Barça ha fet un bon partit davant del pitjor visitant de primera. A la primera part hi hem posat el futbol, a la segona part hi hem posat els gols.
  4. És la paradoxa: Dembélé i De Jong, els dos jugadors que els van fer mobbing perquè marxessin, han salvat l’homenatge del capità que li han fet mobbing perquè plegui.
  5. El gol de Dembélé és de Messi. El gol que ha cagat Dembélé és de Salinas.
  6. De Jong un gol i una errada que gairebé ens costa un gol.
  7. Ter Stegen, en aquesta jugada, ha tornat a salvar el 0-1 en un moment clau.
  8. Tantes jornades (13) i tants partits (20) per esperar el primer penal a favor, per xutar-lo com ho ha fet Lewandowski. Aquests homenatges a la tonteria de Neymar, no calia.
  9. Mai el Camp Nou havia xiulat tant un President de la Generalitat com ho ha fet avui a Pere Aragonès.