2-4 Ferrandowski

  1. Primer dia que juga de titular com a davanter centre aquesta temporada i 2 gols bons gols de Ferran. Com més a prop de l’àrea, millor per a tots. Ferrandowski és un bon 9 suplent pel Barça.
  2. També dues assistències de Rapnhinha i una altra obertura com la del gol de València. A falta de regat, picar bones pilotes.
  3. Pablo Torre no ha passat desapercebut en la seva primera titularitat al Barça: un gran gol d’interior amb arribada, un penal comès per les ganes de competir, dues passades enrere perilloses i una forma de córrer que sembla Gavi.
  4. Iñaki Peña no ha passat desapercebut en el seu debut amb el Barça: dues grans parades, dos pals i dos gols on poc podia fer.
  5. Primer sprint que fa Kessie en tota la temporada… i s’ha trencat els isquiotibials. És més trotaire de fons que velocista. Ja no el veurem fins passat Nadal.
  6. L’estadi del Viktoria s’assembla molt a l’estadi Johan Cruyff. Els colors del Viktoria són els del Barça. I ells tenen un Chory i nosaltres en tenim molts.
  7. Còrners: Barça 0 – Viktoria 7. El pitjor registre de la temporada contra el pitjor rival.
  8. Si tothom jugués els partits amb la intensitat de Gavi, ho guanyaríem tot.
  9. Lenglet, per cert, ha classificat al Tottenham quan estava eliminat.
  10. Avui, 1 de novembre, era el Zuviria’s Day. Ja fa 44 anys de la meva primera nit màgica al Camp Nou. I per molts anys. Visca el Barça!