1-2 El Barça guanya jugant molt bé el primer minut i prou

1. Victòria amb dos gols a pilota aturada. També valen. I més, quan estàs espès.
  2. El Barça ha jugat molt bé el primer minut de partit: pal de De Jong i remat garrafal de Lewandowski. Després, hem fet massa poc.
  3. Gol a l’última pilota de la primera part, gol psicològic.
  4. Tant psicològic que, en tota la segona part, el Barça només ha rematat -bé o malament- una sola vegada: el xut del penal.
  5. Per variar, amb 0-0 aturada salvadora de Ter Stegen. Avui al minut 31, ha arruinat la carrera d’Oroz.
  6. Christensen ha estat a punt d’agunatar un partit sencer. I quan anàvem a dir al-leluiah, al minut 91, no ha pogut més. Ha debutat Iñigo Martínez.
  7. També ha debutat Cancelo -que ha donat tranquil.litat a la banda- i el Joao Félix que ha demostrat que mossegar no és el seu fort.
  8. Gavi, 100 partits amb el Barça. El més jove a arribar-hi. Perfecte. Després de 100 partits sent el millor destructor, seria hora que fos més transcendent en la construcció.
  9. De Jong està sent, de llarg, el millor de la temporada. Que bé li ha anat la fugida de Busquets.
  10. Algú creu que Bellingham serà Pichichi?