5-0 El Barça es torna a divertir jugant a futbol

1. Que bé que juga a futbol al Barça, a partir del 3-0. Quan els bons futbolistes s’alliberen de la pressió, fan espectacle. Finalment, s’han divertit jugant a futbol.
  2. De Joao Cancelo quedarà la gran jugada del 5-0… però ha estat més important la recuperació de la pilota per l’1-0.
  3. Joao Félix és un bon futbolista. Finalment juga en un equip envoltat de bons futbolistes que li fan la vida més fàcil. Obrir la llauna ha estat clau.
  4. Finalment un gol de falta. Ferran. I amb una rosca molt bonica.
  5. De nou, quan Romeu és substituït, el Barça marca dos gols.
  6. Gavi ha fet un partit espectacular. Potser ha tocat poques pilotes, però totes bé, amb controls orientats, sempre amb sentit. Sense pilota, ho ha tallat tot, ha donat el to, ha fet les faltes tàctiques. Un dels seus millors partits amb el Barça.
  7. Tot semblen flors i violes, però a la primera part, al minut 45, el Barça havia rematat dues vegades i havia marcat dos gols. Massa poc.
  8. I Ter Stegen, abans dels descans, ha tornat a treure una mà salvadora a Willian José.
  9. Alineació defensiva del Betis: Bellerín, Bartra, Chadi Riad, Miranda. Era el dia ideal per golejar.
  10. Algú confia ara en la Reial Societat?