5-0 A veure si Xavi ens està acostumant malament

1. Guió clavat al dia del Betis. Maneta. Porteria a zero. Els dos primers remats, dos gols. El primer de Joao Félix. El segon de Lewandowski amb regal de Joao Félix.
  2. Joao Félix, dos titularitats, tres gols i dos MVP.
  3. Potser el seu bon karma és perquè, igual que Griezmann, quan es va estrenar com a golejador a casa contra el Betis, no es va tirar confetti pel damunt.
  4. Als 10 primers minuts, fins a l’1-0, he trobat a faltar Oriol Romeu. Estàvem una mica ofegats en la sortida de pilota. Al minut 21, 3-0.
  5. Com m’agrada Lamine Yamal. Ha fet oblidar Dembélé amb quatre partits. I, com Dembélé, encara no ha marcat cap gol en tota la temporada. Ja arribarà. Avui n’ha tingut dos de mastegats.
  6. Com m’agrada la manera de jugar de Fermín. Decidit, desacomplexat, vertical, rotund a l’hora de posar el peu.
  7. Cancelo. Molt bo. M’ha sobrat la rabona just després del 3-0.
  8. A Montjuïc també xiulem l’himne de la Champions. I també cridem Independència al minut 17.14.
  9. Amb el Porto marcant tres gols fora de casa, era molt important que el Barça marqués com més gols millor. El primer de grup, pot dependre del gol-average general.