2-1 Fermín es posa l’equip a l’esquena

1. Fa un any estava cedit al Linares, avui ha estat MVP de la Champions. Ho ha fet tot, i tot bé. Sobretot, ha fet oblidar l’absència de Gavi i Pedri. És un dos en un. S’ha posat l’equip a l’esquena.
  2. Ferran, però, com a Porto, ha obert la llauna. Vital a la Champions. Ja tenim Fermín “Lo Pez” i Ferran “tiburón”.
  3. Sense el VAR -quines coses- hauríem empatat aquest partit. El línier ens anul·lava l’1-0.
  4. Gundogan, amb tantes lesions, no pot descansar mai… per això s’ha agafat la segona part de vacances, i l’equip ho ha notat molt.
  5. Suposo que les excursions tan alegres de Joao Cancelo, que se’n va i no torna, no les farà contra el Madrid de Vinicius.
  6. Oriol Romeu, corrent enrere en la jugada del gol ucraïnès, ha fet patir molt. Farem veure que no ha passat.
  7. El Shakthar: un xut a porta, un gol. El primer que encaixem en tota la Champions. Llàstima.
  8. Per fi, minuts per Marc Casadó. Aquest sí que és un pelotero autèntic del mig del camp.
  9. La lesió de Joao Félix… No serà res. No es perdrà el Barça-Madrid. Ni Lewandowski. Ni Raphinha. Esperem-ho, vaja.
  10. Llàstima que el Porto hagi remuntat el partit d’Anvers.