1-0 Marc Guiu ens acosta al Girona

1. Potser sí que Montjuïc és la muntanya màgica. Debutar al primer equip als 17 anys i, al minut 77, la primera toca que toques guanyar els tres punts, és per passar als llibres d’història del Barça. Bravo Marc Guiu. Tres punts d’or… perquè no s’escapi el Girona.
  2. I bravo Xavi Hernández per jugar-se-la.
  3. El partit? Un primer quart d’hora digne, amb el pal de JFélix i la gran ocasió de Fermín, i una bona segona part.
  4. Al descans, però, si hem arribat 0-0 ha estat pel peu salvador de Ter Stegen. Una altra vegada.
  5. Bon partit d’Iñigo Martínez. Serà útil, amb la llarga lesió de Koundé.
  6. El millor partit de Joao Félix al Barça. I el millor del partit. Esclar que, tal i com està el Barça, has de fer poques coses bé per ser el millor del partit.
  7. Al minut 40, xiulets de Montjuic per Oriol Romeu. Primers xiulets a Montjuic per un jugador propi. Sense De Jong al costat, se li veuen massa les limitacions.
  8. Lamine Yamal ha fallat un gol cantat. Però entra ell i passen coses. Com a mínim, tenim un extrem.
  9. Avui hem fet un minut de silenci per Bobby Charlton. El minut per Luis Suárez encara l’esperem.
  10. Tenien raó els pericos. A Montjuïc hi fot molt fred. Si a 22 d’octubre ja passava aquest corrent d’aire, calçem-nos!!!