2-2 Hem fet internacional en Bryan Zaragoza

  1. És molt estrany que et facin un gol als 17 segons d’un partit. Però el més greu és que tu has centrat de centre a l’inici de partit.
  2. Dit això, a Ter Stegen li bota malament. Avui, tot el què li han xutat, ha anat a dins.
  3. El segon gol de Bryan Zaragoza potser és el gol més bonic que ens han marcat en molts anys.
  4. Gavi ha perdut la bola de l’1-0, ha perdut la bola del pal del Bryan que podia ser el tercer, i ha lesionat a Koundé, en caure-li al damunt. Des de l’entrevista a La Vanguardia, dient que estava més calmat, porta dos dies perjudicant-nos massa.
  5. Soto Grado, al descompte de Getafe, es va fer enrera amb un penal que era penal. Avui, al descompte, ha anul·lat el 2-3 de Joao Félix. Un especialista.
  6. Empatar a Getafe, Mallorca i Granada… Així és perd la Lliga. Això ens obliga a guanyar al Madrid. Perdre, serà quedar a 6 punts, gol average en contra i a remar.
  7. El primer gol de Lamine Yamal amb el Barça. Això passarà a la història en un partit per oblidar.
  8. He trobat a faltar Oriol Romeu de mig centre defensiu. I he trobat a faltar, fins i tot Jordi Alba… i quan em passava això pel cap, Balde ha donat el gol a Sergi Roberto.
  9. Gumbau ha oblidat el seu passat culer?
  10. Vallejo i Callejón no han oblidat el passat merengue. Per fingir sengles agressions de Joao Félix, que no existien, han encaixat el segon gol. Ja els està bé.