1-2 El Barça remunta un partit de futbol americà

1. Primer dia que marca Gündogan i el Barça no perd. Anem millorant.
  2. Hem vist que és possible remuntar un partit sense Lewandowski al camp. Genera confiança.
  3. García Pimienta plantejant la línia tan avançada, deixava tants espais a l’esquena que era un partit de fútbol americà. Passades dels quarter-backs del Barça perquè els corredors del Barça (S.Roberto, Ferran, Rapnhinha) n’agafessin alguna. No n’han agafat cap. Amb més intel.ligència en la passada, potser no tan directe, potser no tan precipitada, hauríem generat més perill.
  4. La lesió de Cancelo té mooolt mala pinta. Ara que Sergi Roberto està aportant molt a mig del camp, haurà de tornar al lateral… perquè la broma de Koundé no s’aguanta.
  5. Qui no tenia clar que Sandro i Munir avui ens farien un vestit a mida? I encara bo que Mika Mármol ha fallat el gol més clar de la seva vida.
  6. Ha debutat Vitor Roque. En 15 minuts tres bones ocasions. Una l’ha aturat el porter, la més fàcil l’ha tirat fora i la tercera li ha tret un defensa en l’última jugada del partit. De moment, cap comentari.
  7. Balde avui tenia una autopista i ha arrencat bé i ha començat bé, però no en centra bé ni per casualitat.
  8. Final de la primera volta. Hem salvat el tercer lloc i la zona Champions. Al descans érem cinquens.
  9. Ens consola que, en una primera volta tan futbolísticament pobre, només ens hagin guanyat els dos líders?
  10. Avui, al 2024, he vist coses al Barça que no li havia vist en tota la temporada. La manera com el Fermín ha celebrat l’1-2 em va pensar que hi ha esperança.