2-3 Fermín es guanya el lloc de titular

1. Gran primera part i pèssima segona per culpa de Joao Félix, que ha regalat el còrner absurd del gol que ha donat vida al Barbastro.
  2. Si aquest partit es jugués a VARbastro, s’hauria anul.lat el 0-1 del Barça per falta d’Araujo, li haurien donat el 0-2 a Joao Félix per un orsai que no era, i haurien anul.lat el primer gol del Barbastre per falta en el remat i per mans. I diran que Pulido Santana ha fet un bon arbitratge.
  3. Per no parlar del penal de Fermín, del 2-3. El primer contra el Barça en tota la temporada, en 26 partits.
  4. Fermín, el millor. La seva manera de fer els controls orientats dona molta sortida a l’equip. Més Fermíns, ens calen.
  5. Quan Xavi, al minut 71, ha hagut de treure a Romeu i Joao Felix és perquè ja eren dos perills públics.
  6. Ara bé, la fredor com han entrat al camp el Gündogan i Lewandowski ha estat indignant.
  7. Iñigo Martínez. Parlem-ne. El vam fitxar lesionat. Es va lesionar en l’escalfament previ al partit de l’Atlétic. Avui, després d’un mes de baixa, ha durat 8 minuts al camp. Li diuen Iñigo Dembeléz.
  8. No guanyem per més d’un gol ni contra un equip de quarta divisió.
  9. Vitor Roque. Un altre ú contra ú que no sap resoldre. El seu representant el va comparar amb Ronaldo. En porta dos en dues estones, això sí.
  10. Al sorteig de demà, que no ens toqui l’Osasuna. Altrament, hi jugarem tres cops en tres setmanes.