1-0: Bona nit a la Lliga i visca el Barça

  1. En tres dies, adéu a Lliga a Champions.
  2. Fa just dos anys va passar això, però era contra Real Madrid i Chelsea. Contra Granada i Atlético, costa més de païr.
  3. I després d’allò va costar més de païr que marxés Guardiola. Ningú ja no plorarà si marxa el Tata. Molt bona persona però no ha sabut treure el rendiment d’una plantilla que potser té massa al cap al Mundial. 
  4. Perdre a Granada i no marcar no entra a cap lògica. Però si veus el partit encara ho entens menys. 74% de possessió, 13 còrners, 26 remats i 9 grans aturades de Karnezis, el porter suplent del Granada.
  5. En canvi, Pinto, al final, ha tornat a fer una aturada brutal per aturar el 2 a 0. Però en el gol està molt mal situat. I cada partit que juga genera més desconfiança. A l’afició i als companys.
  6. Song, de mig centre, ha perdut una pilota en tot el partit. Absurda. I ens ha costat el gol. 100% d’efectivitat.
  7. Quan el millor és Montoya, està tot dit.
  8. Neymar, de cara a barraca, sembla que trepitgi raïm. Molt angoixat ha d’estar per fallar tantes ocasions, a Valladolid, al Calderón, avui 4 de claríssimes…
  9. Minut 92, perds 1 a 0, falta a favor ideal per Neymar o Messi… De remats de cap no fem un gol en tot l’any i, en comptes de xutar a barraca, Messi la centra perquè remati no se sap qui. De-ses-pe-rant.
  10. Algú creu que guanyarem la final de Copa? Passi el que passi, visca el Barça!