1-0 Al carrer i ara a demanar favors a Pep o a Mou. Quina tristesa

1. Sempre ens elimina el campió. L’Inter de Mou, el Chelsea de Di Mateo, el Bayern de Heynckes. Donem ja l’enhorabona a l’Atleti del Simeone?
  2. Guanyaria qui marqués primer. Ha marcat Koke. I encara més quan Messi en falla dues de clares i, a la segona part, ja no ha arribat ni a rematar. Simeone l’ha engabiat durant tots els partits de la temporada i avui, a sobre, l’hem allunyat del gol.
  3. S’ha assemblat massa al partit de Valladolid. Espessos, sense poder pensar, amb la gespa seca… Busco excuses, però no n’hi ha: a la primera part ens han passat per sobre i, a la segona, les ocasions de Xavi i Neymar no han entrat per un pèl de figa de mosca.
  4. La millor actuació d’Alves a Madrid la va fer ahir en un video-selfi amb coixins sobre el llit. Avui ha estat de vergonya. Pèrdues seves constants per fer regats en zona arriscada, la groga a Busi és per culpa seva i fer-lo centrar pilotes és llençar l’opció d’atac. Una cosa és que no sumi, però és que avui ha restat molt.
  5. Martino s’ha equivocat, ara és fàcil dir-ho, treient a Iniesta. L’ha endevinat treient a Cesc.
  6. 1 a 0 i això que Villa s’ha entossudit a donar-nos dues vides extres, amb dos pals. Això sí, ha corregut com si tingués 24 anys.
  7. L’any passat es va posar de moda dir que havíem perdut per 7 a 0. Aquest any, sense Piqué, Puyol ni Valdés, ens han eliminat per 2 a 1. Vist així, no és un final de cicle. Ah, sí, allò eren semifinals.
  8. Espero que l’Atletico de Madrid, si li toca ara el Real al sorteig de divendres, sigui aquest que hem vist en dos partits de Champions i no sigui l’equip tou que va perdre els dos partits de Copa quan va caure eliminat.
  9. Per cert, avui estem molt fotuts. Però d’aquí una setmana hi ha final de Copa contra el Madrid. O ens refarem o estarem doblement fotuts i ensorrats? Hores d’ara, m’estimo més no dir-ho.
  10. Pel que fa a la Champions… Només Guardiola, Mourinho o Simeone poden aturar el Madrid de la Décima.