1-2 “Arrebato” de Messi al Pizjuán i gran Barçokas al Palau

06/11/2016 Sevilla 1 – Barça 2

1. L’any passat, el primer partit sense Messi després de la lesió, va ser al Pizjuán. Vam perdre 2 a 1. Aquest any, amb Messi, hem guanyat 1 a 2.
2. Ha marcat l’empat, ha donat el de la victòria i, entre mig, ha fet la millor jugada de la Lliga. Una obra mestra de partit.
3. El Sevilla ha estat millor a la primera part. El Barça ha estat molt millor a la segona. A l’Etihad va passar just al revés. Ens passarem la setmana parlant, encara, de la segona part de Manchester i la primera de Sevilla?
4. El Sevilla havia guanyat tots els partits de Lliga i Champions al Pizjuán… però ja ha perdut dues vegades contra el Barça aquesta temporada.
5. Jaime Latre deu ser el primer àrbitre de la història que ensenya una groga a cada membre del trident: la de Neymar, justa; la de Suárez, buscada per descansar contra el Màlaga; la de Messi, de tan absurda, crec que el Barça ha de reclamar perquè li retirin.
6. En els dos grans partits fora de casa, ens han fallat els laterals. Sergi Roberto en jugades puntuals, Digne en massa jugades consecutives.
7. En canvi Umtiti, en treu moltes. Avui, però, ens ha salvat més vegades Mascherano en versió Puyol.
8. Sergio Rico em continua semblant, de llarg, el millor porter de la Lliga. I N’zonzi un mig centre que ens aniria molt bé.
9. La Lliga es trenca. L’Atlético de Madrid ja és a sis punts del líder.
10. I avui, gran Barça de bàsquet, amb cinc baixes, però amb un entrenador (Bartzokas ve de Barça?) que ja li ha guanyat dues vegades al Madrid. I sense plorar ni buscar excuses.