2-0 Xavi, ho certifico, fins i tot fa bona olor

  1. Xavi ha estat l’entrevistat d’avui a Barçatv després del partit. He tingut la sort de seure al seu costat, a menys d’un metre. A part dels titulars que ha donat (que al vestidor ningú no dubta que el Pep renovarà) certifico que Xavi no només ha marcat el segon, no només és el que més vegades ha vestit la nostra samarreta sinó que, a més a més, fa molt bona olor.
  2. Cesc Fàbregas, un gol i una assistència, avui potser ha jugat el seu millor partit com a jugador del Barça. Ja tocava que recuperés el to.
  3. Veient el Roncero tan nerviós perquè la final no es jugui al Bernabéu, me’n vaig a dormir molt content. La portada de l’AS de demà és per emmarcar. 
  4. Jo m’estimo més que la final es jugui a Cornellà-El Prat.
  5. Pinto, les coses com siguin, ha fet una eliminatòria de cine contra el València, més enllà de l’expulsió que li van perdonar a Mestalla.
  6. Thiago, que a Japó va jugar d’extrem, avui ha excel.lit de mig centre, la posició clau de l’equip. En només 20 anys és un crack, però no cal que en zona de construcció perdi quatre pilotes tan perilloses com avui.
  7. Messi, novament, de notable alt. Ha jugat pensant molt en l’equip i sense obsessionar-se perquè Diego Alves li ha parat tot.
  8. Unay Emery, bon entrenador, que ha estudiat molt bé al Barça, ja porta 5 partits al Camp Nou, 5 derrotes. 13 a 1 pel que fa a gols. A la sala de premsa és mig Lillo mig Mourinho.
  9. Parlant de dades. Eliminatòries amb Guardiola. N’hem superat 24 de 26. Brutal. Les finals encara se’ns donen millor: 10 de 11.
  10. Avui no feia, ni de bon tros, tant gelor com dissabte contra la Reial. Qui home del temps em torna els diners de la caputxa model etarra que m’havia comprat?