3-2 Relliscada del Barça i Guardiola sobre gel

1. Jugar-se la Lliga sense Xavi, Iniesta i Cesc és difícil. Fer-ho amb un mig del camp amb Mascherano, Thiago i Sergi Roberto sembla massa agoserat. Els 90 minuts de Sergio Roberto ha semblat una “lucendada”.
  2. L’any passat vam arribar 45 minuts tard a Pamplona. Avui també.
  3. A la segona part, a banda de fer entrar dos bons extrems amb forma (Tello i Cuenca), hem sabut treure Mascherano de mig centre i Alexis de la banda. L’un de central i l’altre de 9 són molt millors. Hem jugat 45 minuts absolutament descol.locats.
  4. Haver guanyat 8 a 0 a la Lliga, i haver-los remuntat a la Copa ens ha fet sortir massa refiats.
  5. Per cert, a la primera part, he arribat a patir pel gol-average de la Lliga amb Osasuna.
  6. Premi “I have the ball, I lose the ball”. Novament Alves, autèntica fàbrica de perdre boles.
  7. Fernández, Bertrán, Sergio, Flaño, Raitala, Cejudo, Nekounam, Puñal, Nino, García i Lekic. Aquests 11 homes ens han deixat sense Lliga.
  8. No em preocupa tant que el Barça de 8 ocasions marqui 2 gols. Em preocupa molt més que ens en generin 3 i ens en marquin 3.
  9. La samarreta verda aquesta, a part de ser televisivament horrorosa, continua sent del tot malestruc.
  10. La pregunta de la setmana. On s’ha de jugar la final de Copa? Al Reyno de Navarra segur que NO.