2-0 Amb mal humor però amb un peu a la final

1. El resultat és bo. Podia haver estat molt millor, però la Real podia haver marcat i l’àrbitre, amb 0-0 ens ha perdonat el penal i l’expulsió de Mascherano.
  2. Costa d’entendre que Cesc, Alexis i Messi errin tres ocasions tan clares com a les de la segona part.
  3. A la segona, contra deu, el Barça ha mostrat la manca d’ambició, d’intensitat i de ritme de dissabte contra el València.
  4. Precisament, pels 3 gols del València i amb els ensurts de la primera part, l’equip s’ha estimat més jugar amb el retrovisor i no encaixar, que no anar a dalt a marcar i sentenciar.
  5. Segurament, per un entrenador és la decisió correcta. Per l’afició no. La segona part ens ha posat de mal humor.
  6. La prova és que, camí dels vestidors a la mitja part, les 38.000 persones cridàvem “Pinto, Pinto” i, a la segona part el gol sud cantava “La Liga que viene, Pinto titular”. Potser sí que per fitxar un altre porter suplent, més val continuar amb aquest. Tot i la pinta de Pinto, Pinto para.
  7. La banda dreta, Alves-Alexis és una rèmora esteril.
  8. Continuo tenint la sensació que Martino fa tard els canvis.
  9. Messi continua fent la pretemporada per al Mundial.
  10. Veig el Barça com fa un any. Físicament fluix, sense lideratge i pensant que som tan bons que ja guanyarem…  Qui ens farà baixar del núvol, enguany?