0-2 El millor partit d’Aleñá amb el Barça arriba al moment més divertit de l’any

23/04/2019 Alavés 0 – Barça 4

1. El Barça també pot guanyar sense Messi. Quan ha entrat, anàvem 0-2. No calia que l’exposéssim.
2. El millor partit d’Aleñá al Barça ha acabat amb un gol molt seu, obrint la llauna. Ha jugat al seu costat bo. No semblava el mateix jugador de Huesca. Ha de xutar més i deixar-se anar més. Si el dia que va marcar el seu primer gol al Camp Nou no va dormir en tota la nit, avui m’ensumo que tampoc.
3. L’alineació impecable. Fins al descans, però, Valverde no s’ha adonat que Sergi Roberto a l’esquerra tenia el problema de canviar de cama cada vegada que arribava sol. A la segona, a la dreta, ha fet la jugada del gol.
4. Les millors assistències de Suárez són les d’avui: quan no toca la pilota. La tercera que fa així, obrint-se de cames, aquesta temporada.
5. Mateu Lahoz, en l’últim partit que va xiular, va assenyalar dos penals per mans. Avui, des del VAR, no s’ha atrevit a dir que era penal i l’àrbitre de camp ha hagut d’anar a mirar la pantalla.
6. Bona primera part de Coutinho. Segona més discreta fins que ha entrat Messi. Dembélé sempre desequilibra, però encara no ha recuperat el punt de velocitat que el fa diferent i únic.
7. Pina, ja fa anys, ens va lesionar un jugador. Avui, al minut 93, ha anat al turmell de Coutinho. Quin perill de trenca-cames.
8. 11 victòries fora de casa, títol de Lliga. La dada no falla mai.
9. D’aquí uns anys, a les teles, faran combats Wakaso-Arturo Vidal i la gent pagarà diners per veure-ho.
10. Algú confia ara en el València? Jo espero que demà no guanyi. Vull guanyar la Lliga amb el Barça jugant i guanyant.