2-1 L’òpera no s’acaba fins que no canta la grassa (espanyolizado: hasta el rabo todo es toro)

1. A part del gol sobre la campana, la victòria, el partidàs i la nova remuntada, valia la pena anar a l’estadi per dues jugades: la combinació Messi, Xavi i Iniesta en el primer gol. I pel còrner a favor del minut 17. Xavi obert a Messi, Messi a Iniesta que penetra i, al primer toc, al cap de Bartra.
  2. Fruit d’aquell còrner a favor ha vingut el gol en contra. Contraatac, error d’Adriano en la passada, falta, i Mascherano de nou en pròpia porta. I a partir d’aquí paciència i a desgastar el rival. Setena remuntada en 13 partits.
  3. Era al minut 17 i 14 segons. Que ens uns escocesos ens marquin un gol quan estem cantant “I-inde-independència” és un senyal que m’estimo més no interpretar.  Continua llegint «2-1 L’òpera no s’acaba fins que no canta la grassa (espanyolizado: hasta el rabo todo es toro)»