1-2 El Barça guanya a Anoeta amb gols típics d’Atotxa

15/09/2019 Real Sociedad 1 – Barça 2

1. Resultat just. Futbol justet.
2. 5 victòries en 5 partits. Però obligats a fer la tercera remuntada. Massa desgast.
3. El Barça, avui que no tenia l’excusa de la gespa nova, ha sortit fred perquè l’homenatge a Agirretxe ha estat molt i molt llarg, ja amb els jugadors al camp.
4. En 3 minuts, de perdre a guanyar, amb dos gols de còrner i embolic dins l’àrea. El Barça ha guanyat a Anoeta amb dos gols típics del vell Atotxa.
5. Molt bonic el nou Anoeta. Per deferència, per estrenar les obres, els hem deixat marcar el primer gol. Un detall de diplomàcia.
6. La llei de Suárez s’ha tornat a complir: com pitjor li surt tot, marca un gol per tapar boques.
7. Ter Stegen, en dos minuts, ha aturat el 2-0 a Theo (que era orsai) i Juanmi.
8. Dembélé partit dolent, ha guanyat els 6 punts de fora de casa.
9. Del Cerro Grande ha perdonat la segona groga a Illaramendi als minuts 60, 67 (joc violent clamorós) i 80. Increïble que no hagi vist la vermella.
10. Algú confia ara en l’Athletic Club?

3-2 Un preludi estrany per una setmana de passió que no pinta gaire bé

15/04/2017 Barça 3 -Real Sociedad 2

1. Si la Real no ha puntuat avui, ja, ni mai. Eusebio els fa jugar molt bé. Però el Barça ha estat més efectiu.
2. Curiós partit de Messi. Ha marcat el golàs del primer, ha marcat el mamat del segon i ha donat el tercer a un bon Alcácer.En canvi, ha perdut tres pilotes fàcils que han estat regals per a ocasions de la real.
3. El Barça ha tingut quatre dos contra un amb el porter, però quan no ha fallat Alcácer, o Messi o Suárez, Jordi Alba l’ha passada massa enrere a Suárez…
4. Un altre partit sublim de Sergi Roberto fent futbol total. Per dins i per fora. L’asfixiarem.
5. Avui sí, ha estat un Barça de costats compensats. S’han entès bé Rakitic i Roberto, però també Alba, André i Paco Alcácer.
6. André Gomes, com a camp de la Juventus, ha continuat millorant.
7. I la bona notícia per ell és que el Crackòvia de dilluns deu ser de refregits i per tant no li podran dedicar cap nou esquetx tan cruel com injust.
8. Molt bona entrada: 81.000 espectadors venint d’on veníem i sent en ple pont de Setmana Santa.
9. Això sí, la majoria eren de seient lliure o carnets deixats. Diria que xifra rècord de guiris a la història del Camp Nou. Com a mínim, aquests sempre animen i tot els sembla meravellós i marxen contents.
10. Pobre Buffon. Dimecres, al descans, desitjarà haver-se retirat abans del futbol.

0-1 M’ho sembla a mi o Illarramendi encara sembla del Madrid?

19/01/2017 Real Sociedad 0 – Barça 1

1. Partit divertit, obert, despendulat, sense ocasions de gol, però amb un resultat bo, que hauria d’haver estat millor.
2- 0-1 amb un equip que juga tan bé com la Real d’Eusebio, no és ni de bon tros definitiu.
3. M’ho sembla a mi o Illarramendi encara sembla jugador del Madrid? Per com protesta, per com pretén provocar Messi… De què em sonen aquests tics?
4. M’ho sembla a mi o González González cada dia s’assembla més al germà de Butragueño? Ho dic pel físic, no pels seus colors.
5.. M’ho sembla a mi o Cillessen pot arribar a la final de Copa sense haver tocat una pilota amb les mans?
6. M’ho sembla a mi o Neymar continua sent decisiu però li falta un punt de sort i d’encert als 20 metres finals?
7. M’ho sembla a mi o els jugadors de la Real buscaven la segona groga a Messi d’una manera ridículament antiesportiva. Per cert, que la groga per Messi s’ha de recórrer. És molt greu que després de la falta que li fa Yuri, l’àrbitre no li ensenyi a la groga al defensa i sí a Messi per perdre temps en treure la falta al minut 42 de partit.
8. Alabés i Atlético ja són a semifinals. El Madrid haurà de suar de valent. El Barça no es pot refiar.
9. El millor del Barça, avui, ha estat Vitor Faverani. Debut immillorable al Palau. Espero que Dorsey no ho hagi vist, per no quedar gaire acomplexat.
10. Per cert… Hem guanyat a Anoeta. Només ens ha costat deu anys. Bon homenatge a Rijkaard.