2-1 Piqué ja torna a ser el millor central del món

22/03/2015 Barça 2 – Reial Madrid 1

1. Immens Piqué tallant-ho tot, per dalt i per baix i tapant. Amb molta velocitat davant de locomotores com Bale o Cristiano. Ja torna a ser el millor del món.
2. Al seu costat, Mathieu, impecable avui en el tall, anticipació i concentració. A més, ha fet un Belleti: s’ha guardat el gol per al millor dia.
3. Bravo Claudio Bravo. Mai en tota la carrera no havia guanyat un partit al Madrid. Avui les seves aturades han estat providencials per guanyar els tres punts.
4. El Madrid estava incòmode i perdia per 1 a 0 i, de cop i volta, als minuts 24 i 25 Neymar perd tres pilotes fàcils -per entretenir-se o adonar-se- en zona de creació. Fruit d’allò, el Madrid es rearma i fa un atac-i-gol.
5. I per variar, Neymar falla un gol cantat que hauria estat el 2 a 0 i, vint segons més tard, al contratac gol de Cristiano. Encara tenia els companys distrets pensant com havia fallat allò.
6. A la segona part, amb espais i ferit en l’amor propi, Neymar ha decidit fer coses diferents i encarar sempre en velocitat a l’ú contraú. De la primera a la segona part no semblava el mateix jugador. En totes dues opcions, no em sembla futbolista per al Barça.
7. A la primera, Messi ha entrat poc en joc. A la segona s’ha posat l’equip a l’esquena i hem vist un Barça espectacular.
8. No s’entén que físicament el Barça acabés tan bé i el Madrid tan malament perquè, entre setmana, qui havia tingut un partit exigent era el Barça i qui havia descansat era el Madrid.
9. El Madrid, doncs, només ha guanyat en el sorteig de camp.
10. Mateu Lahoz és un perill públic. No pot ser que tingui un criteri tan canviant. Té la fama de deixar jugar i, en canvi, ha ensenyat 11 grogues. La meitat dels jugadors amb groga, en un partit sense cap violència. És dels pitjors en la seva feina.