4-4 Si l’àrbitre hagués afegit els 5 minuts que tocava, el Barça encara hauria guanyat

02/04/2019 Villa-real 4 Barça 4

1. En un dimarts insuls, massa tard, en un partit que feia nosa, hem vist els 90 minuts més divertits de la temporada.
2. El resultat és bo. Amb 0-2 al minut 15, el resultat pot semblar fatal. Amb 4-2 al minut 89, el resultat és un miracle.
3. Un gol de còrner! Al.leluia. Des del setembre, a casa, contra el Girona que no en marcàvem cap. He sigut l’únic que ha celebrat el cacao de Suárez com el d’Iniesta a Stamford Bridge?
4. L’autoexpulsió de l’Álvaro, ex-espanyolista, al minut 85 ha estat clau.
5. En el temps afegit ridícul, de 3 minuts, golàs de Messi, ocasió claríssima d’Alba i el golàs de Suárez. Si hagués durat els 5 minuts que tocava, guanyàvem.
6. Els dos gols últims han estat, pim-pam, com aquells dos a Sevilla, per empatar en temps afegit, que ja ens van donar una lliga.
7. El Barça amb dos extrems, molt bé. Malcom, collonut, i Coutinho, molt millorat, han marcat les diferències.
8. Partit de Piquédependència. Umtiti, fora de forma i al costat dret, ha semblat un exfutbolista.
9. Ter Stegen n’ha aturat 4 d’impossibles i, en canvi, s’ha menjat el gol absurd de la temporada.
10. De debó que tots els analistes i “ojeadores” i “scouters” del Barça no van saber fitxar Samuel Chukeweze?