Messi castiga els qui se’n van abans d’acabar el partit

1. Càstig pels que se’n van del Camp Nou al minut 35 o 40 de la segona part.  S’han perdut el gol antològic de Messi i s’han perdut el gol psicològic per Bojan. Als que marxen d’hora, ja els està bé.
  2. Càstig pels que, després del descans, tornen tard a la butaca i fan aixecar tota la filera. Avui, per apurar comprant el frankfurt, s’han perdut el 3 a 0, un altre golàs de Messi, ja els està bé.
  3. Avui ja no ha calgut que jugués l’onze de gala per tornar a fer 5 gols a casa. Ha pogut jugar fins i tot Maxwell.
  4. Abidal, de central, “pas mal”.
  5. No recordo un partit de Lliga, al Camp Nou, on Valdés hagués d’intervenir tan poc. Un sol xut de la Reial en tot el partit, i sense cap perill. M’agrada que Valdés es vesteixi de verd-Artola.
  6. Fer jugar Keita d’interior dret, que només pot fer la passada amb l’interior del peu dret, cap a l’extrem obert, és ensenyar a tothom les seves limitacions. Mal favor.
  7. Avui no ha calgut que la Terribas em castigués a fer un programa en directe per demostrar que el Barça també pot guanyar 5 a 0 al Camp Nou.
  8. La nit ha estat completa amb l’entrada de Tamudo al camp. Quin gran regal de l’entrenador de la Reial Societat.
  9. I ara, dissabte, el partit entre el campió de la Copa Catalunya i el campió de la Lliga espanyola.
  10. Piqué podrà jugar a Cornellà-El Prat perquè l’hem reservat i no ha vist la cinquena groga. Brindem amb Freixenet.