3-0: El Barça li estalvia una maneta al Racing

1. Ens ha passat tantes vegades a la història… Quan marquem al primer minut, tenim tendència a pensar que ja està tot fet. Per poc que no haguéssim aixecat el peu de l’accelarador, fèiem una altra maneta.
2. Henrique, per variar, cada vegada que juga contra el Barça és un amic. Avui ha comès un penal absurd sobre Villa. Potser sí que va ser un fitxatge encertat.
3. Per cert, un penal a favor a la lliga. Alel.luia.
4. I Messi l’ha marcat. Alel.luia, alel.luia.
5. Avui a l’estadi érem 70.072 persones. No ho entenc. Per veure el millor Barça de la història, un partit a una bona hora (les 20) i sense televisió en obert i deixem 28.000 cadires buides. Però quina mena d’afició som?
6. I Guardiola ha demanat que dimecres, a les 22 hores, contra l’Almeria (de Copa) el camp estigui ple. Potser que algú li expliqui qui són els reis.
7. Víctor Valdés, esplèndid, una acció de gol clara del Racing, al minut decissiu, maneta salvadora. Algun dia se li ha de donar un tros de la pilota d’or.
8. Bojan ha jugat poc, però ja se n’ha deixat una enrera. Per què no juga amb el Barça però amb la samarreta de Catalunya, que es pressiona menys?
9. El Racing ha fet jugar uns minuts un jugador molt nèt. Es diu Ariel.
10. Parlant dels blancs… Avui dormen a 7 punts.