El Barça més a prop de repetir Copa, Lliga i Champions

  1. Per variar, quan el fantasma del Metz treia el nas, Messi al rescat. Amb el seu gol ens hem assegurat que no hi hauria pròrroga.
  2. Milito ha fallat en el primer, en el segon i en el tercer gol del Betis. Se n’ha adonat tothom. Fins i tot ell. Continuarà demanant més minuts?
  3. Si l’hem fet jugar per intentar que trobés equip, no rebrà mai més cap oferta. És molt bona persona, molt amic de Messi, però ja no té els mínims per jugar al Barça. Em sap greu, però algú ho havia de dir.
  4. Si hi havia un bon dia per perdre i per fallar penals era avui. Hem fet un complet.
  5. Tenia raó el Betis d’intentar canviar l’ordre dels partits per fer més taquillatge. Amb el 5 a 0 de l’anada ni podien remuntar ni han omplert el camp.
  6. A tots els camps aplaudeixen a Xavi i Iniesta. Des d’avui hem vist que a tots els  camps es posaran amb la Shakira per descentrar el Piqué. No m’agrada que el Barça surti a l’Hola. I aquesta setmana hi he vist el Puyol i l’Iniesta.
  7. D’Afellay m’han agradat molt dos xuts molt secs i llunyans i una galopada per la dreta. Per 3 milions d’euros encara donen prou.
  8. L’any passat vam sortir de Sevilla havent fet una exhibició però eliminats de Copa. Avui en sortim una mica avergonyits però classificats per a semifinals. Ens espera l’Almeria. Serà un plaer tornar-hi, encara que ja no hi hagi el Lillo.
  9. Si Mourinho no continua a Madrid, ja tinc clar qui fitxarà el Florentino: Pepe Mel.
  10. Però amb ell també es quedaran amb la “mel” als llavis.