4-1: El Màlaga només guanya el sorteig de camp

1. El Màlaga ha guanyat el sorteig de camp i ha triat que el Barça no pogués atacar a la primera part a Travessera de Les Corts. Tant se val, a la Diagonal, tres gols en mitja hora i bona nit.
  2. Affelay avui ja ha tingut deu minuts i ha fet tres coses molt interessants. Especialment les passades a l’espai, prometen.
  3. Iniesta ha fet, a part del primer golàs, un altre partit genial. No guanyar la Pilota d’or no l’ha desmotivat. Al contrari, porta dos partits seguits fent exhibicions de “chapeau” per l’únic titular a tots els partits de Lliga.
  4. Si Abidal es posa a la barrera, és per no girar-se. Gran gol de falta de Duda, però si Abidal no es gira, la pilota li va al pit.
  5. Això del Màlaga del xeic del Qatar s’assembla al New York Cosmos de principis dels vuitanta. De cop i volta t’arriben De Michelis, Maresca i Baptista, però cadascú va per ell.
  6. He vist pocs partits a la vida en què els liniers hagin encertat el 100% de jugades de fora de joc, tant a l’atac com a la defensa del Barça. Avui no s’han equivocat ni una vegada. Bravo, perquè amb una defensa en línia com el Màlaga i amb davanters ràpids com Pedro o Villa és molt difícil no equivocar-se.
  7. Per cert, l’arbitre González González em fa l’efecte que és de pares alemanys. Potser són de Baden Baden.
  8. Guardiola té raó en tot. També quan va dir que el dimarts farà 40 anys “molt ben portats”. Tinc la sensació que la renovació està al caure. Abans o després del Betis?
  9. Guardiola, rectifico, no té raó en tot. És impossible que el Betis ens remunti el 5 a 0.
  10. Per cert, m’ha passat només a mi o, amb el gol de l’Ulloa, de l’Almería, heu vibrat com si fos Iniesta a Stamford Bridge?