1-0 Tres punts i gràcies amb el Pla C

  1. El Pla B amb Maxwell, Keita i Mascherano dóna bons resultats. Jugar amb el Pla C, amb Milito i Bojan, ja és un excés d’agoserament. Tot i així, hem salvat els tres punts que era l’únic important d’avui.
  2. Mascherano, sublim en la recuperació, ha recordat el millor Neeskens. Estava a tot arreu i se les emportava totes, bravo.
  3. Valdés, una vegada més, ha fet una sola aturada però de les que salven dos punts.
  4. Keita l’any passat va marcar el seu primer i únic hat-trick contra el Saragossa. Avui n’ha fet dos, però n’hi han anul.lat un injustament.
  5. Pedro, per fi, tot i que no ha rematat pràcticament a porteria, ha tornat a fer de Pedro, ràpid, dinàmic, sense voler fer coses que no sap fer. Ja era hora. Arriba en bona forma per dimarts on ha de ser un jugador clau.
  6. El partit l’ha guanyat Guardiola des de la banqueta. Al minut 30 ha fet dos canvis bàsics. Passar jugar amb defensa de tres (Piqué, Milito i Maxwell) i canviar de banda a Pedro (de la dreta a l’esquerra). D’aquesta manera hem buidat la banda dreta de l’atac perquè Alves i Messi trobessin molts més espais per jugar-se l’ú contra ú amb més forats i amb menys trànsit.
  7. Precisament així ha arribat el gol, amb el regat de Messi per fora. Ja tocava que fes ús també d’aquest repertori.
  8. 13 còrners a favor, cap gol. 2 faltes a la frontal, cap gol. Aquestes dues facetes les devem reservar pels partits decissius de la temporada.
  9. Villa ha fet més en cinc minuts que un angoixat Bojan en 70. És més un problema psicològic que futbolístic.
  10. I ara, algú confia en el Racing? Jo sí, en Giovanni do Santos.