A València hem guanyat la Lliga, hi tornarem per guanyar la Copa

02/03/11 València 0 – Barça 1

Cafè Baviera
 1. Partidàs de debò. L’esforç que hem hagut de fer a la primera i a la segona volta per guanyar el València, ens demostra que sabem patir en els grans partits. Saber guanyar des del patiment és bàsic per continuar guanyant títols.
 2. Messi, en la seva millor primera part en molt temps, ha fallat quatre gols dels que no falla mai. A la segona, una altra ocasió que ha xutat fora de manera poc comprensible. Sabíem, tots els culers, que en el remat menys clar acabaria fent el gol dels tres punts.
 3. Li posaria un 10 a Messi, però s’ha tornat a guanyar una groga per protestar i està acumulant tantes targetes absurdes que veig a venir que, casualment, els àrbitres li ensenyeran la cinquena abans del partit del Bernabéu.
 4. Adriano, titular avui al migdelcamp, novament esplèndid en l’arribada. No només pel retall i la passada en l’assistència de gol, ja a la primera part havia rematat més que ningú (3 ocasions) a la porteria rival.
 5. Sergio Busquets, de central, també un crack. Sensacional tàndem amb Piqué.
 6. Mascherano, de mig centre, ha fet 60 minuts esplèndids. El canvi ha desorientat l’equip, ha tret força al mig del camp i Pedro ha entrat massa fred i volent fer amb la pilota coses que no li pertoquen. Ja porta algunes setmanes fent una mica el borinot.
 7. Villa NO ha hagut de NO celebrar cap gol. Guaita, un bon porter, n’hi ha tret dues de clares.
 8. Abidal, en el seu retorn al lateral, ha estat bé en el tall i les cobertures però s’ha desconcentrat molt en la passada de construcció. Les millors jugades rivals han arribat per pèrdues fàcils seves.
 9. La trampa d’Unay Emery de no regar el camp i tenir-lo tan sec per perjudicar el Barça no li ha sortit bé, però algun comitè hauria de multar qui és contrari al fair-play i al bon espectacle.
 10. Algú confia en el Màlaga i en la venjança de Pellegrini? Jo, per una ocasió, sí.
Continuem trencant barreres. Mai ningú havia estat 20 partits de Lliga seguits fora sense perdre, mai ningú havia fet tants gols a aquestes alçades de campionat, mai ningú no tenia tanta diferència entre gols a favor i gols en contra, mai Guardiola entrenador no havia guanyat a Mestalla... Amb aquest Barça, mai no diguis mai. Un altre penal no assenyalat a favor. Les mans a l'àrea del València eren molt clares en un xut que anava a gol. Iturralde estava tapat i era difícil de veure, però hem de començar a plorar perquè en la Lliga de Villar i Sánchez Arminio, qui no plora, no mama.

Les notes

 • 13.Pinto 8 13.Pinto
 • 2.Daniel Alves 8 2.Daniel
  Alves
 • 3.Gerard Piqué 9 3.Gerard
  Piqué
 • 16.Sergio Busquets 9 16.Sergio
  Busquets
 • 22.Éric Abidal 7 22.Éric
  Abidal
 • 14.Javier Mascherano 8 14.Javier
  Mascherano
 • 6.Xavier Hernández 8 6.Xavier
  Hernández
 • 21.Adriano 8 21.Adriano
 • 8.Andres Iniesta 8 8.Andres
  Iniesta
 • 10.Lionel Messi 9 10.Lionel
  Messi
 • 10.Lionel Messi 7 7.David
  Villa
 • 17.Pedro Rodríguez 6 17.Pedro
  Rodríguez
 • 19.Maxwell SC 19.Maxwell
 • 15.Seydou Keita SC 15.Seydou
  Keita
 • Entrenador9Ernesto
  Valverde
 • Arbitre8Iturralde
  González