0-3: Torna el gran Barça i esborra el Mallorca a base de paciència

  1. A la primera mitja hora no hem rematat a porta, ens han pressionat molt bé a dalt i semblaven un equip embussat. A partir del minut 30, ha despertat Messi, ha funcionat el Barça i al Mallorca se li ha acabat la benzina. Avui ha estat el triomf de la paciència.
  2. A Messi li faltava un gol de vaselina amb el cap. Avui l’ha fet per obrir la llauna. Sensacional assistència de cullera de Keita.
  3. Quan Pinto, Adriano i Keita juguen tan bé com avui tornem a pensar que tenim plantilla per a guanyar-ho tot. Contra l’Arsenal, però, que tornin Valdés, Alves i Xavi
  4. Després del Molinón i el Emirates, per fi, un bon partit amb la samarreta verda. Hem guanyat, però continua sent horrorosa.
  5. Abidal ha fet el seu millor partit de central amb el Barça. Impecable en tot. La primera errada en el control ha arribat en temps de descompte. La segona, al 91. Sort que Velasco Carballo no ha allargat més el partit perquè hauria acabat esguerrant un partit perfecte. Chapeau.
  6. Pedro ja ho té això. En els dies que juga pitjor marca els millors gols.
  7. Adriano el vam fitxar exactament per això. Per fer d’Alves quan no hi fos. Les dues pilotes a l’espai a l’àrea per Messi amb 0 a 0, i una arribada seva a l’àrea, ha estat del més interessant. I, al darrera, sempre a lloc i sempre atent.
  8. Montoya ha debutat substituint el tocat Adriano. Després de 12 anys al Barça, ha arribat el moment de debutar. D’això també se’n diu paciència. Enhorabona per un magnífic lateral.
  9. El Barça B n’ha fet 6 a camp del Numancia amb hat-trick de Jonatan Soriano. Aquest estiu el podrem vendre car a un equip de primera.
  10. Algú confia ara, amb el Deportivo que comença el seu partit? Si torna a marcar Aranzubia, “me la tallo i em faig monja” que diria en Crexell.