2-1: Si Bojan fallés el que falla Villa…

1. Si Bojan fallés els gols que arriba a fallar el Villa, l’hauríem enviat a Linyola de genolls, castigat sense veure el Club Super 3 durant deu dies. Però els 4 últims punts del Barça, dos gols de Bojan.
  2. Villa i Messi estan fent una pausa i agafen aire per marcar tots els gols que ara malmeten en el tram decissiu de les tres competicions.
  3. Córrer és de covards. Però jugar caminant durant tants minuts a la segona part és un risc absurd, innecesari i massa perillós.
  4. Mascherano, al descompte, va impedir que Bedtner ens expulsés d’Europa, de la Supercopa d’Europa i de la Intercontinental. Avui, Adriano, al descompte, ha impedit que el Getafe ens birlés la Lliga.
  5. Per cert, Adriano és una de freda i una de calenta. Però avui no només ha salvat el 2 a 2 sinó que ha robat la pilota a Víctor Sánchez en la transició en la jugada del 2 a 0. Decissiu.
  6. Minut 33, amb un 1 a 0, Víctor Valdés ens ha tornat a salvar. Ja no és notícia però demà no tindrà cap foto de portada enlloc.
  7. Llegits els sis primers punts del decàleg sembla que haguem acabat demanant l’hora. Sí, l’hem acabat demanant perquè l’instint assassí ens ha abandonat. I que a la segona part no mirem a porteria contrària i només rematem tres vegades, és preocupant. El teletext, però, diu que estem fent la millor Lliga de la història. Doncs collonut.
  8. Què més ha de passar per què ens xiulin un penal a favor? N’hi haurà prou si assassinen el nostre davanter?
  9. A la primera part ha relliscat Milito (unes quantes vegades), Piqué, Adriano, Messi, tutti quanti. O reguem massa o, com diria Francesc Rosés, “ens posem els pneumàtics equivocats?”
  10. Al descans Atlético 0- Real Madrid 2. Hi ha coses que no canviaran mai.