4-2 El Barça només reacciona quan està contra les cordes

1. Un altre partit que guanyes per 2 a 0 al minut 15, és molt greu que el rival te l’empati a 2. Un Barça irreconeixible en massa minuts d’aquesta Lliga.
  2. I encara sort de Valdés, que amb 0 a 0 ja havia aturat dos gols mastegats.
  3. Això sí, al minut 69, amb el penal no xiulat sobre Iniesta hi ha hagut el punt d’inflexió. Els jugadors s’han picat i l’afició ho ha donat tot. A partir d’aquí, l’expulsió del Betis per una gran jugada de Messi i uns bons 20 minuts finals.
  4. Ha trigat massa, Guardiola, a canviar de posició els jugadors. Ha calgut que ens marquessin el 2 a 2, per passar Alexis a l’extrem dret, Iniesta a l’esquerra i Alves al darrera. Amb l’expulsió, Alves ha tornat a davant, Alexis al mig i, a la primera que ha rebut, ha marcat el 3 a 2.
  5. Avui, la defensa de 3 ha estat un colador. Una vegada més per la banda dreta de la defensa.
  6. Alexis ha perdut moltes boles a la primera part, però ha fet la jugada del primer, ha regalat el segon i ha marcat el tercer.
  7. Isaac Cuenca, sense Afellay, sense Villa i sense Pedro, ha de sortir al Camp Nou a mossegar, a menjar-se el món i aprofitar aquesta oportunitat d’or. I ara, a cada partit, està més tebi.
  8. Els partits que ofereixes títols a l’afició abans de començar (Mundial de clubs, Pilota d’or) solen complicar-se moltíssim. Avui no ha estat una excepció.
  9. El Betis ha estat, de llarg, el rival que millor ha jugat a futbol al Camp Nou aquesta temporada. I Rivera, tot sol, ha mogut el seu equip com si fos un Xavi o un Thiago qualsevol.
  10. Veig a Punto Pelota que encara es discuteixen si Iniesta ha fet comèdia. #alamierda