0-2 “A Santander, ir, ganar y volver”

  1. Messi, de fals 9,  ha marcat un gol de 9 autèntic.
  2. Ens han xiulat un penal a favor. Però ens n’han hagut de fer dos en una mateixa jugada perquè Del Cerro Grande no tingués més remei que xiular-ne un.
  3. Poques vegades hem jugat un partit fora de casa on l’equip local no arriba a rematar a porteria, ni bé ni malament, ni una sola vegada. Partit placidíssim. Ja tocava.
  4. El Racing fa olor de Miniestadi.
  5. Entrenador nou, victòria segura? No.
  6. El meu avi sempre deia “A Santander, ir, ganar y volver”. En una ocasió, darrera la porteria del vell Sardinero, en Ramallets va sentir que parlaven català i li va preguntar al meu avi “quan falta”. Fa 50 anys, no hi havia rellotges al camp.
  7. Munitis cada dia fa més pinta de ciclista. I menys de futbolista.
  8. Tornem a jugar bé a futbol, compenetrats, amb toc i control. Llàstima que els dos extrems, per més que s’hi esforcen, i obren el camp, Pedro i Cuenca no acaben d’estar al nivell que necessita el Barça per guanyar Champions i Copa.
  9. Avui dos pals més. I dues faltes directes més sense aprofitar. I dues ocasions més  d’un Tello que surt revolucionat (però avui, que estrany, no li han entrat).
  10. Avui el Xavi Pascual d’handbol i el Xavi Pascual de bàsquet ens han esguerrat el diumenge. Passada l’enrabiada inicial, què hi farem?