5-3: Messi fa de César la nit que Cuenca fa de Basora

  1. Potser algú no li havia dit a Messi que a Cèsar li havien restat tres gols i que no calia que en marqués tants per superar el rècord. Però l’equip el necessitava i ho ha tornat a fer. No sé si és millor el primer, el segon o el tercer.
  2. Isaac Cuenca ha fet un dels seus millors partits amb el Barça. Les dues jugades d’extrem pur, en el primer i el segon gol, brillantíssimes. Digne homenatge a Basora.
  3. Xavi, per segon partit consecutiu, ha obert la llauna. 10 gols a la Lliga. És el desè màxim golejador del trofeu Pichichi. 
  4. El Granada ha marcat tres gols rematant una sola vegada a porta. Té mèrit, però ens ho hem de fer mirar.
  5. Siqueira, que consti en acta, ha xutat de meravella els dos penals.
  6. Alves ha fet un altre partit bipolar. Als tres minuts ja havia perdut tres boles perilloses. Després ha combinat amb rotring amb el Messi. I ha donat assistències de gol. Però després ha comès dos penals absurds. Bipolar.
  7. La pèrdua de pilota infantil de Keita en la jugada que ha acabat en el penal del 2 a 2 és incomprensible.
  8. Un altre inici de la segona part horrorosa.
  9. No m’agrada que la megafonia agraeixi els milers de socis que han alliberat al carnet. Primer, el missatge va dirigit a gent que no el sent perquè no hi és. Segon, que ens haurien d’agraïr als que sí que hi hem anat, amb pluja, fred i un vent desagradable quan, a sobre, l’entrenador ens ha dit que guanyar aquesta lliga és impossible.
  10. El Madrid és a 5 punts. Algú confia en el Vila-real?