7-1 El descans li ha anat bastant bé a Messi

  1. N’hi havíem vist fer tres moltíssimes vegades, quatre en una ocasió. Avui, 5. Potser sí que els dies de descans que li ha donat Guardiola li han anat bé.
  2. A part dels 5 de Krankl contra el Rayo, també a Manolo Clares, a l’estadi, contra el València, n’hi vam veure fer 5. Potser, doncs, no n’hi ha per tant… (Argument pels puntopeloteros). Ha valgut la pena esperar 30 anys per tornar a viure una nit històrica.
  3. Si Tello arriba a marcar el tercer en la tercera ocasió que ha tingut, hauria estat el primer jugador que fa un hat-trick i no s’emportava la pilota a casa. 
  4. Els tres primers gols de Messi a passades genials de Iniesta i Xavi. Ells també el fan bo… Però els gols, les vaselines i els xuts són d’altíssima qualitat.
  5. I després del partit hem sabut, gràcies a Catalunya Ràdio, que Messi tenia mal de cap i li han donat una pastilleta abans del partit.
  6. Després de dos anys, Muniesa ha tornat a jugar mitja hora de lateral esquerra. Ha tornat molt més madur, i segur, que fa dos anys. Millor, perquè hi haurem de recórrer d’aquí a final de temporada.
  7. Adriano, desconegut: un partit sencer i ni una assistència de gol, ni una lesió muscular. En paus.
  8. Mai un equip alemanya no havia encaixat 7 gols en un partit de Champions. Una altra fita assolida sense haver-nos-la proposat.
  9. Guanyant 2 a 0, els aplega-pilotes del Camp Nou han decidit que havien de perdre temps. No m’agrada. Pensaven, de debò, que el Bayer en podia marcar 5?
  10. Si el Madrid passa contra el CSKA, tinc clar quin rival li tocarà… Apoel de Nicosia.