3-2: Victòria per nassos i pilota d’or per Iniesta

  1. Ha marcat Cristiano de cap, ha marcat Messi de penal. No ha marcat Iniesta però ha fet la seva gran lliçó magistral de futbol. En moltes jugades, en molts regats ha fet un doctorat, fins a provocar el penal i regalar el gol de Xavi.
  2. Per cert, dada per a Mourinho: el gran gol de Xavi l’hem fet amb 10 jugadors (perquè Pedro era fora del camp lesionat del canell).
  3. Ha calgut un gol del Madrid per despertar la fera. A la primera part, toc i domini però sense mossegar a dalt de tot i, a la segona, hem sortit badant, adormits.
  4. Busquets, a part de tornar a fer un partit excel.lent, amb pilota i sense, ha provocat les tres grogues del Madrid (la triple A: Alonso, Albiol i Arbeloa).
  5. Piqué, que està jugant de cine, ha de saber quedar-se al darrere quan guanyem 3 a 1 en una final i contra el Madrid. I ell, avui, vinga amunt a demostrar no sé què. Ambició, sí. I sobrat de potència, també, però no calia.
  6. El Madrid necessita massa poc per marcar-nos gol. Ha rematat una vegada, dos gols. I de Cristiano ens vam passar anys dient que no li marcava un gol al Barça, i ara porta 4 partits seguits enxufant-nos-la. Mai cap jugador del Madrid, en 110 anys, havia aconseguit fotre’ns quatre gols en quatre partits seguits.
  7. Jo, de Tito, amb 3 a 1, contra el Madrid, amb partit de tornada no hauria substituit mai a Xavi. Tot passava per ell.
  8. Messi ens en deu una. Avui n’ha tingut tres de clares. I la que era el 4 a 1… S’ho cobrarà a Madrid.
  9. A part d’Iniesta, Xavi i Busquets, m’ha agradat les passades llargues de Mascherano i l’anticipació d’Alves durant tota la nit.
  10. Constatació empírica: Sense Pepe tot és menys crispat.