1-0 Iniesta ensenya que és el millor d’Europa, Xavi demostra que és el millor del món

1. Abans del partit, aplaudiment merescut per un Iniesta, millor jugador europeu de la temporada passada. A partir del minut 1 i fins al 90, demostració magistral de Xavi per ensenyar qui és el millor. Demostració de passades, de control de tota mena, de fer bellugar l’equip, de descongestionar, de pausa… És el 25% del Barça.
  2. Quan un altre 50%, com és Messi, fa els dos remats més perillosos amb el cap, senyal que el rival ha defensat molt bé. I que Pérez Lasa no l’ha volgut protegir.
  3. Adriano ha donat tres punts molt importants amb la seva millor virtut: el xut. Igual de bé amb les dues cames.
  4. Jordi Alba, que té moltes més virtuts que Adriano, en canvi només té una cama. I això, a l’hora de treure-la de darrera el limita més que no ens pensàvem. Ofensivament és un crack. Defensivament ha de millorar molt per no eclipsar Fernando Navarro com a lateral del Barça.
  5. Vilanova li ha fet un gran favor a Cesc: substituir-lo. Al minut 7 de la segona part ha sentit algun xiulet. Al 13, més remor. I el canvi abans que l’afició el sentenciés de manera cruel. Ha fallat dos gols, sí, però avui no ha estat el seu pitjor partit.
  6. Alexis, a diferència de l’equip, ha estat millor a la segona part que a la primera. Però en canvi, ha tret de polleguera a l’afició. Retallava bé però, quan podia xutar, s’embolicava amb passades impossibles.
  7. Piqué ha començat amb molts problemes amb Soldado, i ha acabat complicant-se la vida tot sol. Entremig, 70 minuts del central que necessitem.
  8. Song, gran fitxatge. Sap col.locar-se, sap tallar, sap donar-la al primer toc. Bon recanvi per Busquets. Tècnicament molt millor que Keita.
  9. No té sentit fer pressió alta al rival, si hi ha deu jugadors que pressionen i un que s’ho mira. I no ho dic per Valdés.
  10. I Cristiano no celebra dos gols perquè està trist. Oh. Deu ser per la pujada de l’IVA.