2-0 És normal que hagi celebrat un gol contra el Granada com el d’Iniesta a Chelsea?

1. Cada any hi ha un porter que es fa internacional al Camp Nou. L’any passat va sr Javi Varas del Sevilla. Avui havia de ser Toño amb 12 aturades sensacionals… I aleshores, Xavi a l’escaire al minut 86. Ho he celebrat un gol a casa contra el Granada, a la jornada 5, casi, com el d’Iniesta a Chelsea. És normal?
  2. Algú dirà que Valdés ens ha donat els tres punts? Justícia per al Víctor.
  3. Sandro Rosell no ha arribat al Camp Nou fins al descans. L’equip de Vilanova, tampoc.
  4. Vilanova, un dia més ha endevinat en els canvis: Xavi, Pedro i Tello han canviat el ritme del partit, en el moment que el rival ja estava més cansat.
  5. Vilanova, que no volia jugar mai amb 3 defenses, ha guanyat el partit d’avui igual que el de l’Spartak, arriscant al darrera amb 3 i posant Alexis de davanter centre. És una ruleta russa. Avui ha tornat a sortir bé. Algun dia sortirà creu.
  6. He trobat exagerades les crítiques a priori per alinear Song de central. A la mitja he entès aquestes crítiques. Al final, crec, que li ha anat molt bé aquest rodatge.
  7. Si no hagués jugat avui, no tindria el rodatge pels tres partits que venen Sevilla-Benfica-Madrid.
  8. De tota manera, Puyol tornarà abans del què ens diuen.
  9. Per què coi el Granada (vermell i blanc) s’ha vestit del Compostela?
  10. Que a la primera part, amb tres massatgistes i targeta a Toño per perdre temps només hagin afegit un minut és un vergonya que clama al cel.