0-4 Majoria excepcional del Barça amb unanimitat de la Masia

1. El dia històric per Catalunya no ha estat, potser, a les urnes, sinó a camp del Llevant: el primer equip del Barça, després de la lesió d’Alves,  ha jugat amb 11 jugadors del planter. Una altra rècord pel Tito.
  2. No només han jugat 11 del planter, sinó que han guanyat. Per 0 a 4 en un inici de la segona part espectacular.
  3. Iniesta sublim. Regala tres gols i en marca un.
  4. I la porteria a zero, una altra vegada. I això que Valdés ha hagut d’aturar un penal que l’àrbitre ha tingut moltes ganes de xiular.
  5. Avui ningú no s’ha anat a estovar amb Ballesteros al vestidor del Llevant. Ja l’hem estovat futbolísticament al camp.
  6. Messi, dos més. I els dos primers. I de crack. Aquesta temporada no en sap fer un de sol.
  7. Ha tornat Thiago, gran noticia.
  8. Què ha dit Tito al descans, per jugar una primera part tant espessa i un inici de segona tan brillant?
  9. Cesc, Xavi i Iniesta, perquè l’equip no es trenqui tant, han de córrer un pèl més cap enrera.
  10. A 11 punts en 13 jornades. Bona nit.