0-3 El Ballet de Moscou és el Barça dels petits

1. Exhibició de ballet del joc de toc del Barça amb Xavi, Iniesta, Messi, Pedro, els dos laterals i un Busquets sublim. Una primera part per enregistrar i guardar.
  2. Unai Emery continua sent el millor client del Barça.
  3. Va dir que no volia jugar tancat com el Celtic i així li ha anat. Al descans 0-3.
  4. Avui no hi ha debat de perquè el Barça encaixa tants gols quan, en realitat, l’Spartak ha tingut més i millors ocasions que el Celtic. Això sí, han xutat desviat.
  5. Avui ens han creat ocasions al contraatac perquè fèiem la pressió molt alta i les línies del darrera no pujaven i creàvem un gran espai al mig del camp. Hauríem de compactar defensa, mig del camp i davantera.
  6. Els còrners els continuem defensant amb el cul. Avui ens han arribat a fer una gran ocasió amb un còrner ras i amb jugada assajada. Continuem deixant buit el balconet de l’àrea que és un lloc bàsic per als refusos.
  7. Pedro ha fet un partidàs sense la pilota, pressionant, oferint-se. Amb la pilota als peus no ha tingut sort davant de porta. Gran assistència pel 0 a 3.
  8. Cesc ha tornat a ser el de fa moltes setmanes enrere: “I have the ball, I loose the ball”.
  9. La jugada que ha fet Iniesta, amb regats, barrets i sotanes sobre el còrner a la primera part, justifica tot un partit.
  10. No vull posar aigua al vi, però el Barça comença a agradar-se massa i, quan et penses que ets invencible, l’esport acostuma a abaixar-te els fums amb una derrota inesperada. La preveig aviat.
  11. M’ha agradat que Gerard Deulofeu hagi debutat a la Champions. Demano disculpes per no tenir la foto a punt. Aviat, aviat…