5-1 Quin diari donarà el video del millor espectacle de futbol total?

1. Les arribades d’Adriano i Alba, les assistències de Xavi, Cesc i Iniesta, la jugada de costa a costa de Piqué al minut 90… Futbol total. El millor exemple pràctic.
  2. Bielsa ha millorat. A la final de Copa, al minut 23 anàvem 3 a 0. Avui fins al 22 hem marcat el primer gol.
  3. Messi, una vegada més, no en sap marcar només un. Dos més.
  4. Quan la pilota circula ràpid com avui i tenim gana per pressionar molt, molt amunt i durant 90 minuts, l’equip és imparable.
  5. Pedro ho dóna tot, però ha tingut una primera part molt espessa. A la segona s’ha refet amb escreix.
  6. Fer perseguir Amorebieta a Messi per tot el camp és rupestre. I a la final de Copa ja els va sortir malament.
  7. En els dos últims partits havíem comès 6 faltes. Avui n’hem comès 7. Estem perdent els papers…
  8. Comptava els tocs d’esperó del Barça… i m’he descomptat.
  9. No entenc que l’any passat, el Barça-Athletic Club ja el xiulés Mateu Lahoz. Mateix partit, mateix àrbitre. No em sembla casual.
  10. Algú confia ara en l’Atlético de Madrid? Jo no.