1-1 Empat del Barça amb Alba, Valdés i nou jugadors més

  1. Als 30 segons de partit, quan hem vist l’entrada de Víctor Ruiz sobre Jordi Alba per treure’l del camp, hem tingut tres certeses: que no seria fàcil, que aquest València no tindria res a veure amb l’equip de carquinyoli del 0 a 5 contra el Madrid, i que aquesta és la nit de la Superbowl.
  2. Amb la intensitat de Jordi Alba, sublim en totes les accions, avui hauríem guanyat. Era l’únic que no semblava tenir el cansament del Bernabéu.
  3. Està bé que Vilanova-Roura apostin per un onze de memòria. Però tres dies després del partit de Madrid potser no n’hi havia prou de canviar Valdés per Pinto.
  4. Per cert, Valdés ha salvat un punt amb l’última de Soldado. Un més.
  5. Piqué, en els últims cinc minuts, ha badat com feia temps que no li passava. Primer en un fora de banda que no sabia que tenia un rival que li ha près per darrera. Després amb Sissoko que li ha robat la cartera.
  6. Si un empat era bo, pels gestos que feia Roura des de la banqueta, per què treiem el metrònom de Xavi i posem la versió atabalada de Thiago per als últims minuts?
  7. Messi, 12 jornades seguides marcant, està cada vegada una mica més enrere. Per mi, massa.
  8. Cesc i Villa s’han tornat a disfressar d’Alexis. No és l’únic que falla gols cantats. I Pedro al Bernabéu, i… Paciència.
  9. Guaita el miràvem amb lupa per si l’havíem de fitxar. Ni tan sols l’hem posat a prova amb les mans. Amb els peus no ha convençut. Esclar que quan veus l’enèssima pífia de Pepe Reina amb el Liverpool qualsevol opció sembla bona.
  10. El Madrid mirava el calendari i pensava: 3 punts a Granada i el Barça a patir a València. Només els queda el compte de la lletera.