2-2 Amb la polla no es guanya la Lliga

1. No poden entrar Iniesta per jugar 25 minuts i Busquets per jugar-ne 10 i assegurar el marcador i regalar tantes pilotes. La del Busquets, en el 2 a 2, torna a ser un fora de banda, com el segon de Milan.
  2. El partit ha estat semblant al de San Siro, amb el Barça pensant-se que guanyaria només tenint la pilota, sense mirar a porteria. Deixant passar els minuts i mirant-nos al mirall pensant que som els millors del món la Lliga es pot fer molt llarga.
  3. Avui han estat Tello-Messi i nou més.
  4. La pancarta de Balaídos ho deia: “un celtista xamais se rinde”. Gol al 88.
  5. Pinto, en els dos gols, aixeca el braç reclamant un orsai que no hi era. Millor que mogués el braç per intentar aturar la segona rematada, molt a l’abast.
  6. Còrners a favor. No cal que els xutem, per fer-ho com avui. Els dos primers de Thiago no han arribat al primer pal. Al tercer, aleshores, s’ha passat llarguíssim. Han agafat el relleu Alves, Cesc i Messi, tots igual de desencertats.
  7. Cesc i Alexis continuen fent punts per ser regalats aquest estiu.
  8. Montoya, amb el seu esperit, se li perdona tot. Bon partit defensiu.
  9. Amb l’alineació que hem fet, no em val l’excusa que venien cansats i que pensaven amb el PSG.