1-2 Vilanova no en té prou amb la Lliga: vol els 100 punts

  1. Campions sense jugar. L’Espanyol entra a la història de la lliga 22 del Barça.
  2. Avui hem tingut la sort dels campions. El doble rebot del segon gol és dels més estranys que haurà marcat Villa a la seva vida.
  3. Al Camp Nou vam acabar remuntant un gol de Falcao en un partit sublim. Avui hem remuntat un gol de Falcao gairebé sense voler, quan jugàvem amb 10 per lesió de Messi quan acabàvem d’exhaurir els canvis.
  4. Curiós. I comença a no ser casual: Cesc i Alexis han fet el millor, una bona combinació i un gol, quan Messi no era al camp.
  5. Tito, pel que ha dit a les últimes rodes de premsa, fa l’efecte que voldria igualar el rècord dels 100 punts del Madrid de la setmana passada. Avui, per aconseguir-ho, ha arriscat passant a jugar amb defensa de tres. Ara, els 100 punts, passa per guanyar els tres partits que queden.
  6. Tito ha posat al camp com a titular -tampoc sembla casualitat- els 5 jugadors que acaben de guanyar la seva primera lliga: Cesc, Song, Alba, Alexis i Tello.
  7. Alba ha estat, defensivament, un colador desconegut.
  8. Adriano, com a central, té la virtut de passar el rasclet amb una velocitat desacostumada.
  9. Alves, potser s’ha lesionat de fer tantes centrades horroroses en la primera mitja hora.
  10. Aquests partits mig amb claror, mig a l’ombra, no s’acostuma a veure res. Ni res de bo. Avui no ha estat una excepció.