4-2 Dos insòlits gols de cap i dos gols del salvador per evitar el cagalera

1. La Lliga en joc i s’ha xiulat a l’equip amb el 0 a 1.
  2. La Lliga al sarró i moltes cadires buides a l’estadi. Decididament, la campanya de desprestigi i treure mèrits al Barça ha funcionat. I la campanya no ve de Madrid.
  3. Avui molts jugadors han fet coses malament però una jugada els ha rescabalat i els millora la seva nota. Per exemple.
  4. Adriano ha badat en el 0 a 1 i s’ha redimit en un partit concentradíssim en defensa i sortida de pilota.
  5. Villa ha fallat tres gols garrafals a la primera part. Però a l’última pilota que ha tocat, gol de cap per redimir-se. Molt valuós el 2  a 2.
  6. Alves ha deixat, de nou, un forat al darrera i ha fet, de nou, un festival de centrades pèssimes. Però n’ha fet una de bona: l’empat a 2 valuós.
  7. Alexis, al revés, ha fet moltíssimes coses bé, però hi ha una taca en la pèrdua en defensa de la jugada que ha signfiicat l’1 a 2. Però ha marcat el primer. Ha obert l’espai en el segon arrossegant el defensa perquè Xavi trobés el passadís de passada per Alves, ha provocat la falta del tercer i ha regalat a Messi l’assistència del quart.
  8. Novament, no hem concedit cap còrner. Bravo. És l’única manera que no ens marquin de còrner. En canvi el Barça ha marcat dos gols de cap. I en planxa.
  9. La tàctica contra el Bayern era aquesta. Un gol a la primera, i a la segona entrar Messi i marcar-ne tres més. No hi va haver opció.
  10. Gordillo diu que el xut de falta de Messi ha estat sort. Què s’ha begut aquest home a la llotja? Em pensava que no hi havia alcohol…