0-3 Si Guardiola no vol Ribéry, cap aquí

  1. Si superar un 2 a 0 a la Champions no ho havia fet ningú (i ho vam aconseguir contra el Milan), un 4 a 0 era un miracle. Sense Messi, directament, impossible.
  2. No faré sang amb el resultat d’avui. El greu va ser el 4 a 0 de l’anada.
  3. Hi ha gent que vol canviar mig equip. Perfecte. De les 6 semifinals de Champions, només hem guanyat un dels partits al Camp Nou. I va ser l’1 a 0 estèril contra l’Inter de Mourinho. És a dir, hem de canviar alguna cosa també en l’ambient i en la manera de preparar aquests partits. 
  4. Avui hem fet una cosa collonuda. No havíem de cedir cap còrner i no n’hem cedit cap. Sensacional, per dir-ho amb ironia.
  5. Avui hem vist el millor equip que ha passat pel Camp Nou en molts anys: tècnicament, tàcticament i físicament sublims. El que no s’entén gaire és que canviin l’entrenador.
  6. El bocamoll de Beckenbauer veurà que ni a nivell d’afició, ni de tàctica, ni de jugadors hem fet joc brut per intentar superar l’eliminatòria.
  7. Intentar treure conclusions del què ha passat a partir del 0 a 1 és absurd, injust i inútil. Les notes que poso a continuació, per exemple, són fins al gol de Robben. Després d’allò han suspès tot, i ho puc arribar a entendre. 
  8. El millor de l’eliminatòria: hem vist que Bartra pot ser central de nivell pel Barça.
  9. Tito: “Mai no hem donat tants minuts a tanta gent en aquesta temporada”. Patapam. A partir d’aquí o el periodisme parlava d’oïda o el periodisme ha de demostrar que no és veritat.
  10. Amb el 0 a 3 s’ha buidat el Camp Nou. Com ho diuen allò de “esos que se van, ¿de qué equipo son?”
  11. Visca el Barça!