0-2 Mai (o gairebé mai) tan poca intensitat havia tingut tant premi

1. Victòria històrica en un partit molt descafeïnat. A mig gas, caminant més que corrent, té mèrit guanyar tant fàcil i patint tan poc.
  2. A la primera part, totes les pilotes dividides eren per l’Almeria que posava el peu més dur i mossegava més. A la segona, tenint tant control, no hi hagut pilotes dividides.
  3. Martino ha dit que té un dubte: tantes imprecisions de la primera part eren per errors individuals o perquè faltava mobilitat i ningú no s’oferia per rebre la pilota? Opció 2.
  4. A la segona part hem poblat el mig del camp: els laterals no estaven tant amunt i Busi, Xavi, Iniesta i Cesc estaven més junts i han pogut jugar a dos tocs, sempre amb opcions de passada.
  5. Minut 45, amb 0 a 1, bona oportunitat de Rodri i gran aturada de Valdés. Com hauria canviat anar al vestidor amb una gerra d’aigua freda. Avui, amb els peus, dues males passades del tot inhabituals.
  6. Fantàstic Bartra. Al darrera i al davant. Per dalt i per baix. En col.locació i a l’1 contra 1.
  7. La marxa de Messi al minut 28 ha permès treure Cesc del mig camp, una rèmora, i posar-lo trepitjant àrea, un virtuós. Una altra assistència de gol.
  8. Messi: no pressionis mai més. On vas amb aquell esprint de 40 metres per pressionar una pilota que era clara pel porter?
  9. Neymar el tenim a punt i en forma pel Celtic Park. Havent escalfat durant 45 minuts a la banda segur que ja estarà calent per dimarts.
  10. Algú confia ara amb l’Atlético de Madrid?