4-1: 10 debats culers que podem encetar a partir d’aquesta nit

1. Per què no aconseguim tenir la possessió en els dos primers minuts de partit?
  2. Per què, des del hat-trick contra l’Ajax, Messi ha esguerrat tantes ocasions contra el Rayo i la Real? Està fora de forma?
  3. Per què Messi no saluda Martino quan el canvia? No es parlen?
  4. Canviar Messi i Neymar en un mateix partit és una estafa al soci que paga per veure’ls 90 minuts?
  5. Per què Pedro, després d’un hat-trick, se’l castiga amb la suplència? El Tata li té mania?
  6. Sense Cesc, tornem a tenir més possessió? L’anarquia l’ha aporta ell?
  7. Per què Alexis es dribla tantes vegades a sí mateix si, en l’única ocasió que ha anat directe ha donat l’assistència de l’1 a 0?
  8. Per què Bartra no juga més si té la mitjana de gols marcats/minuts jugats més alta de tota la Lliga?
  9. Els jugadors han volgut tenir un 68% de possessió, ni més ni menys, per tenir la mitjana de control de la temporada passada?
  10. Serà convenient guanyar a Almeria i que Martino superi debuts a la Lliga d’altres entrenadors mítics, catalans i holandesos?