0-4 Pedro ja ha marcat tants gols en 5 partits com en tot l’últim any amb Pep

  1. El millor fitxatge: Pedro ha tornat.
  2. Amb Tito, 7 gols a la Lliga. En l’última temporada de Pep, 5 gols a la Lliga. Ara ja en porta 5 en 5 partits. Les rotacions i haver de demostrar-ho davant d’un entrenador que no el coneixia, li ha anat molt bé.
  3. Segurament, també, que tants defenses hagin de bascular cap a Neymar, li permet arribar més sol. Ja tenim davantera titular: Pedro, Messi i Neymar.
  4. Històric, quatre gols i Messi no ha marcat. Ara, quines quatre jugades ens ha regalat.
  5. Neymar és molt molt bo. Avui un pal i un defensa que la treu de sobre la línia. S’acosta el gol. Em sembla que el botxí serà la Reial Societat. Romario i Rivaldo ja es van estrenar contra la Real. Quan entri el primer i es desembussi, en vindran a raig. Ara bé, si Alexis portés aquesta ratxa…
  6. Ho sento, però a mi marcar tres gols de contraatac després de recuperar la pilota a la pressió, m’agrada molt.
  7. Ho sento. Però a mi Song m’agrada molt. Un gran suplent per a Busquets.
  8. Raúl Baena, encara que es posi Urdiales a la samarreta per despistar-nos, l’hem reconegut. Per la seva puntada de vermella directa sobre Messi.
  9. Roberto Trashorras, un altre que ens té ganes després de passar del Mini al Castilla, ha xutat el penal al moment decissiu pel mig. De la Fuente, l’entrenador de porters del Barça, era el seu company al Barça B i sabia bé per on els xutava.
  10. Algú confia demà en el Getafe? Jo no.