4-0 Messi i Valdés: Interessant déjà vu a la Champions

1. El debut de Tito a la Champions, el va resoldre Messi amb dos gols a l’últim quart d’hora quan estàvem perdent per 1  a 2.
  2.  Un any després, encara que no ho recordem, arrosseguem els mateixos problemes de no saber aturar els contraatacs rivals dels equips que surten jugant la pilota.
  3. El debut de Tata a la Champions l’ha resolt Messi amb tres grans gols.
  4. Per cert, els dos últims arrencant des de la dreta, mentre Alexis jugava pel centre. M’agrada aquesta alternativa.
  5. Una vegada més, amb 1 a 0, Valdés fa dues aturades difícils que salven un partit.
  6. D’acord que Xavi entri a les rotacions. D’acord que Xavi encara no està en el seu millor estat de forma, però el Barça només sap a què juga quan Xavi és al camp.
  7. Cesc, en el seu partit més endarrerit en les seves tres temporades al Barça, es converteix en un jugador normal.
  8. Mai havia sentit l’afició del Camp Nou alegrar-se i aplaudir els gols de l’equip rival del Chelsea. Mourinho ha aconseguit que avui ovacionéssim els dos gols del Basilea.
  9. Bravo pels del marcador petit de la segona graderia. Marca Messi de falta i ha posat “Goool d’Alexis“. Encara tenia el del minut 93 del Sevilla preparat.
  10. Del camí de Barça TV a casa, faig zàpping entre Rac1 i Catalunya Ràdio. Si només sentís les dues tertúlies sense saber el resultat, pensaria que hem perdut a casa, i  que a la Lliga estem en zona per entrar a la intertoto.