2-1 Quin paperot! Això sí, tenim un gran catàleg de llençadors de penals

  1. Només de veure el travelling de les cares dels jugadors del Barça quan sonava l’himne de la Champions, ja es veia quina versió veuríem del Barça (ni intensitat, ni concentració, ni velocitat). De pena.
  2. A Mascherano, Puyol, Song, Piqué, Iniesta, Xavi… Veure com els cremava la pilota als peus a la primera part per la pressió rival, no ho havíem vist mai. Ni a Munich.
  3. 44 minuts contra 10 i , pràcticament, no hem sabut ni crear ocasions. Lamentable.
  4. Això sí, tenim un gran catàleg de llençadors de penals. A la que ha desaparegut Messi, Iniesta, Cesc i Xavi han corregut a agafar la pilota. No fos cas que li deixessin al Neymar que deu haver de menjar moltes sopes. Això sí, Iniesta, Cesc i Xavi han marcat, xutant molt bé.
  5. Quins mèrits ha fet Patric Gabarrón, al B, per debutar amb el Barça? I encara més a la Champions? Això sí, Martino es podrà penjar la medalla que en tres mesos ja ha fet pujar dos jugadors del planter.
  6. 2 a 0 al descans i Pinto, el millor. “Nohasefaltadesirnadamas”.
  7. Neymar va provocar una expulsió al Celtic Park i una expulsió a l’Amsterdam Arena. Quina diferència els arbitratges europeus dels espanyols.
  8. Dit això, Neymar no ha de voler fer la jugada del segle cada vegada. Com més simple ho faci, millor per ell i millor pel Barça.
  9. Cesc, per provocar la sanció i arribar net a vuitens de final, s’ha fet ensenyar la groga al minut 39. Massa d’hora.
  10. Primera derrota amb el Tata en 21 partits. Molt bones dades. Em temo que no podrem repetir una xifra així. Compte a Bilbao si l’equip surt igual de tou i s’espanta amb tanta facilitat.
  11. Ho dic? A qui més he trobat a faltar jo? Alexis Sánchez. A veure si tindrem Jugadorazodependència?